Още тази седмица слагаме на заместник-министъра на земеделието Иван Христанов охрана във

...
Още тази седмица слагаме на заместник-министъра на земеделието Иван Христанов охрана във
Коментари Харесай

Слагат охрана на зам.-министър Христанов заради мафиотската група на Капитан Андрево -

Още тази седмица слагаме на заместник-министъра на земеделието Иван Христанов  защита по отношение на работата по проблема с лабораторията на границата.

Това сподели министър председателят Кирил Петков в Садово на среща със аграрни производители, чиито насаждения пострадаха от градушката на 31 май, представен от Българска телеграфна агенция.

Христанов в края на май, че са били отправяни закани към него. В началото на юни, след съвещание на парламентарната комисия за предварителна защита и противопоставяне на корупцията по проблема с компания " Евролаб 2011 и граничен пункт „ Капитан Андреево “, Христанов разяснява, че на съвещанието е била предоставена информация, която „ хвърли повече светлина по тематиката и за какво в действителност се постанова страната да встъпи в своите отговорности и да поеме контрола над границата “. По мотив изявлението си, че против него са били отправени закани, когато е почнал да работи по сигнали, свързани с пункт „ Капитан Андреево “, Христанов тогава сподели, че е сезирал способените органи и по случая се работи.

Днес министър председателят Кирил Петков разяснява, че за пръв път българско държавно управление имаше храброст да застане против една мафиотска група, която беше окупирала границата.

Като отидох там, не можах да допускам - в тази лаборатория на някои от местата не беше стъпвал човек, в лабораторията за животни нямаше една сламка на пода, разяснява Кирил Петков и добави, че това бяха " едни фиктивни лаборатории огромна част от тях, които бяха там единствено да управляват вноса, кой да влиза и кой да излиза ". Според премиера с работата по случая е стихотворец риск, защото се стопират парите на хора, " които са получавали доста години милиони ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР